Tervetuloa #FitBirdin matkaan !

Moikka ! Olen Henna-Riikka 21-vuotias fitnessharrastelija Lappeenrannasta. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin aloittaa blogin, jossa tarkoituksena jakaa ajatuksia monipuolisesti kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. 

Mistä idea blogiin?

 Olen aina rakastanut luonnossa liikkumista ja sieltä ensimmäiset liikunta kokemukset tulivatkin perheen kanssa ulkoillessa. Myös koiran kanssa tuli lenkkeiltyä aivan pienestä ipanasta lähtien. Oma liikunnallisuuteni siis lähti aika lailla kasvatuksesta ja kiinnostuksesta eläimiin. Ratsastuksen aloitin 4- vuotiaana, josta tuli suurin intohimoni.  Saliharrastuksen löysin vasta lukiossa, kun paras kaverini raahasi minut salille kokeilemaan. Olin aluksi epäileväinen ja ajattelin, että salilla pitää olla jo valmiiksi lihaksikas ja käyttää isoja painoja. Aika vääristynyt kuva eikö vain ? Kiitos parhaalla kaverilleni sillä, ilman tätä potkua persuuksille en välttämättä olisi löytänyt sitä liikunnan iloa ja inothimoa mitä minulla tällä hetkellä on. Treenaaminen on vaan niin parasta !

Nykyään yritän treenata mahdollisimman monipuolisesti, vaikkakin esimerkikisi ratsastus on valitettavasti jäänyt ajan puutteen vuoksi vähemmälle. Salilla käyn 4-5 kertaa viikossa sekä lenkkeillen ja touhuan luonnossa. Tulevaisuuden haaveena on liikunnanohjaajan ja personal trainerin opinnot, joten tämän vuoden keskitynkin treenaamaan ja lukemaan seuraaviin pääsykokeisiin. Liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista on muodostunut minulle elämäntapa ja haluan kannustaa myös muita liikkumaan ja syömään terveellisesti.Näyttökuva 2016-08-14 kello 12.09.56

Suositusten mukaan ihmisen tulisi harrastaa aktiivista liikuntaa 1-2h päivässä iästä riippuen. Liikunta siis vaikuttaa terveyteen ja terveys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Hyvinvointi taas vaikuttaa onnelisuuteen ja onnellisuus hyvinvointiin. Mikä sitten tekee ihmisen onnelliseksi ? Perhe, työ, terveys, ihmissuhteet, sosiaalinen asema, raha? Tekijöitä on monia, mutta kaikki nämä tekijät muokkaavaat meistä juuri sellaisia kun olemme ja ne yhdessä vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme.

665-kuvio2

 

 Ei vielä paljateta kaikkea, joten tässä vain pientä esimakua mitä kaikkea on. Nyt lähden salille vetämään selkä-olkapäätreenit ja nauttimaan sunnuntaista 😉 Rentoutttavaa sunnuntaita kaikille ja vielä kerran tervetuloa FitBirdin maailmaan !

Henna 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s